Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

De mooiste christelijke vakantiehuisjes

Bent u op zoek naar een plek waar u eens vakantie kunt vieren op uw eigen manier? Een christelijk vakantiehuisje in een omgeving die nog geheel ongerept is? Een vakantie in een omgeving die er nog helemaal uitziet alsof God deze gisteren heeft geschapen? Dan raden wij u aan om vandaag nog een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. Wij hebben de mooiste vakantiehuisjes op christelijk geschoeide leest voor u bij elkaar gezet. Huisjes die in een omgeving staan waar geen mobiel bereik, maar ook geen wifi is. Kom gewoon eens bij ons kijken als u hier meer over wilt weten.

Vakantiehuisjes christelijk

Voor zo’n mooi christelijk vakantiehuisje komt u gewoon even op onze website kijken. Maar, u vraagt het zich misschien af: wat maakt een vakantiehuisje dan christelijk? Het huisje op zich is ook niet religieus, maar het bevindt zich wel in een omgeving waar christelijke mensen zich helemaal op hun gemak zullen voelen. Zo is er een pastoraal werker aanwezig die een dagsluiting verzorgt, maar die ook paraat is als u een persoonlijk gesprek wilt voeren. We hebben daarnaast voor u allerhande activiteiten, die we vanuit een christelijke gedachtegang aan u aanbieden. Outdoors activiteiten waarbij we wel aandacht hebben voor elkaar, de natuur en al het andere mooie en positieve om ons heen.

Een vakantiehuisje dat christelijk is boeken

Een christelijk vakantiehuisje boeken waar u zich echt gelukkig voelt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. We hebben een schat aan informatie voor u klaarstaan. Informatie over de huisjes, de omgeving waar de huisjes in staan, maar ook de geschiedenis van het gebied. U vindt hier ook meer info over ons bedrijf en de christelijke waarden waar we die we belangrijk vinden. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.