Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

De mooiste christelijke vakantieparken

Bent u op zoek naar een vakantieplek waar u even tot bezinning kunt komen, maar waar ook genoeg leuke dingen te doen zijn voor uw gezin? Kom dan eens een kijkje nemen bij Tamarisk Villages. Bij ons vindt u een prachtig vakantiepark op een prachtig plekje in Frankrijk. Als u ertoe besluit om bij ons vakantie te vieren, dan heeft u niet alleen een plek waar u lekker tot rust komt, maar ook een huis in een schitterende omgeving die gelegen is in een natuurpark. Bezoek onze informatieve website om hier alle informatie over Tamarisk Villages te vinden die u nodig heeft om tot een keuze te komen.

Christelijke vakantieparken vergelijken

Er zijn in Europa meerdere christelijke vakantieparken te vinden, maar niet één zoals Tamarisk. Vakantieparken die christelijk zijn bieden een programma dat is aangepast aan de wensen van mensen die meer zoeken in een vakantie dan allee maar vertier en vermaak. Tussen deze vakantieparken die christelijk zijn nemen we met Tamarisk Villages een unieke plek in. We hebben namelijk in een prachtig, pittoresk dorp in het zuiden van Frankrijk een groot aantal schitterende huizen voor u klaarstaan. Dit zijn authentieke Franse huizen, die wel heel mooi zijn gerestaureerd. Bij deze huizen bent u van alle faciliteiten voorzien… Behalve wifi en massatoerisme!

Een vakantiepark op christelijke leest

Bij ons vindt u een zwembad, sportieve activiteiten, een recreatieteam voor de kinderen en pastoraal werkers om uw vakantie te voorzien van een heerlijke tijd vooral voor gezinnen met tieners voor herhaling vatbaar blijkt. Dit alles op ontspannen wijze en met een interkerkelijke insteek. Zo weet u zeker dat u bij ons een vakantie heeft die niet alleen maar goed is voor het lichaam, maar vooral ook voor de geest. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.