Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Een christelijke vakantiewoning boeken

Wilt u een keer op vakantie in een omgeving waar u helemaal uzelf kunt zijn? Een vakantiepark waar christelijke waarden hoogtij vieren en waar een pastoraal werker aanwezig is voor een goed gesprek? Een vakantiepark ook waar de omgeving er beeldschoon en ongerept uitziet? Dan zit u goed bij Tamarisk Villages. We hebben namelijk een aantal christelijke vakantiewoningen in het zuiden van Frankrijk, waar u altijd welkom bent om vakantie te komen vieren. In een christelijke vakantiewoning van Tamarisk Villages vindt u geen mobiel bereik of wifi, maar wel de rust om even tot bezinning te komen.

Een vakantiewoning die christelijk is

Wat maakt een vakantiewoning christelijk? Het antwoord op de vraag hoe vakantiewoningen christelijk kunnen zijn is eigenlijk niet zo heel eenvoudig te geven. We denken dat u dit vooral zelf moet voelen. Geen mobiel bereik, geen wifi, maar wel directe toegang voor diepgaande gesprekken met God, die in dit deel van Frankrijk dichterbij lijkt te zijn dan in ons eigen, hectische landje. Er is ook een pastoraal werker aanwezig die graag eens met u de diepte in duikt. Die het prettig vindt om gesprekken met u te voeren en die u helpt om bepaalde zaken uit uw leven te duiden. Daarnaast is er natuurlijk ook nog meer dan genoeg tijd om te genieten van uw vakantie!

Vakantiewoningen christelijk

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning? Een christelijke vakantiewoning waar u zonder zorgen uw familie mee naartoe kunt nemen? Een vakantiewoning die gelegen is in een vakantiepark waar u ook lekker actief kunt zijn en bijvoorbeeld mee kunt doen aan outdoor activiteiten? Neem dan gewoon eens een kijkje op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft. We beantwoorden graag alle vragen over onze vakantiehuizen die u maar kunt hebben.