Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Corona

17/04/20 by admin

Corona situatie

Hoe gaat Tamarisk Villages om met de maatregelen omtrent de gevolgen van het Coronavirus?

Op dit moment bepaalt het Coronavirus een groot deel van ons dagelijkse leven. Iedereen ondervindt daar op zijn of haar eigen manier de gevolgen van. Hoe het virus zich zal ontwikkelen en hoe lang deze situatie aanhoudt, is niet duidelijk. Begrijpelijk dat er vragen bij u opkomen als: gaat mijn vakantie in Cantignergues wel door? Hoe zit het met de annuleringsvoorwaarden? Hoe gaat Tamarisk Villages met deze situatie om? We brengen u graag op de hoogte! We houden het nieuws nauwlettend in de gaten en proberen we weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze maatregelen voor de verhuur van onze huizen nemen we op basis van de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op basis van de maatregelen van Frankrijk

Neemt u vrijblijvend een optie?

Heeft u plannen om komende zomer op vakantie te gaan naar Zuid-Frankrijk, maar heeft u de knoop nog niet definitief doorgehakt? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een optie op een huisje te nemen. We begrijpen dat het Corona-virus invloed heeft om een goede afweging te maken. De voorwaarden voor het nemen van een optie zijn als volgt:

  • Tot 1 mei bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te plaatsen. Na deze datum ontvangt u een verzoek om uw optie al dan niet definitief om te zetten naar een reservering.
  • Mocht er na 1 mei nog steeds veel onduidelijkheid zijn, dan zullen wij met nieuwe informatie komen over het laten staan of verlengen van de mogelijkheid om een optie te nemen.
  • Een optie staat vast wanneer u het boekingsformulier hebt ingevuld via de website. Buiten het ingezonden formulier houden wij geen plekken voor u vrij.

REISVOUCHER MET GARANTIE (SGR) 

Tamarisk Villages is aangesloten bij het SGR. Zij staan dan ook garant voor uw boeking. Boekers waarvan de boeking is geannuleerd, ontvangen een voucher ter waarde van de betaalde huursom, waarmee op een later tijdstip een vervangende boeking kan worden gemaakt.

  • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De nieuwe vertrekdatum mag ná de geldigheid van de voucher zijn, zolang de boeking maar binnen een jaar na uitgifte is gedaan.
  • De voucher is persoonsgebonden, deze mag niet worden overgedragen AAN iemand anders.
  • De waarde van de voucher is gelijk aan de reeds betaalde huursom. Ook de boekingskosten krijg u terug in de vorm van een voucher.
  • Een eventuele reeds afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering kunt u meenemen naar de nieuwe reis, mits deze voor 31 december 2020 geboekt wordt. De reis zelf mag na deze datum plaatsvinden.
  • Is de huursom van uw nieuwe boeking hoger? Dan betaalt u zelf het verschil bij. Is het nieuwe boekingsbedrag lager, dan ontvangt u het verschil retour in contanten.
  • Als er reeds een aanbetaling is gedaan van de huur die wij geannuleerd hebben, dan krijgt u een voucher ter waarde van het bedrag van de aanbetaling.

Wij begrijpen heel goed dat u misschien een voorkeur hebt voor teruggave van de huursom. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij ook voor een uitzonderlijke oplossing hebben gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt onze oplossing en ook het SGR staat garant voor de vouchers.