Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Gastenboek

29/08/17 by admin

Een aantal reacties van onze gasten over het bijzondere verblijf in het zuiden van Frankrijk.

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Cantignergues. Twee weken hebben we volop genoten van Zuid-Frankrijk, met als thuisbasis huisje Cypres. Genoeg ruimte binnen. Op het terras zit je heerlijk in de schaduw. Zwemmen, outdoor, kinderclub, beheerders die voor alles zorgen! Prachtige omgeving, meer hadden wij niet nodig voor een geslaagde vakantie.
Gasten in Cypres geslaagde vakantie
Een huis die je niet kunt omschrijven, maar echt moet beleven, wat een heerlijke vakantieplek
Gasten Amandier wat een heerlijke vakantieplek
We hebben enorm genoten van de rust en ruimte tijdens ons verblijf in Cantignergues. Wat een mooie omgeving! Okk ons huisje Laurier was prima en voorzien van alle comfort. Mooi was ook het terras voor het huisje waar we 's avonds hebben genoten van de stilte. Vanaf het dorp zijn diverse mooie wandelingen te maken. Echt een aanrader.
Gasten Laurier Echt een aanrader
Cantignergues, een uniek dorpje. Het ruisen van de beek en de zang van vogels, en verder stilte. De Cesse stroomt klaterend over stenen, wielewalen, spotvogels, roodstaarten, boomklevers, arenden en gieren kun je er zien. Zelfs tieners hebben het er goed, ondanks dat ze geen toegang tot internet hebben. Ze lezen er boeken, kletsen met elkaar en de vriendelijke outdoor-specialisten organiseren tal van leuke activiteiten. En dan slapen in zo'n mooi, knus huisejs.. das is pas vakantie
Gasten Vigne tieners hebben het er goed
Wat een top huis! De ligging, het wooncomfort, de sfeer, de inrichting, allemaal zeer positief! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de beheerders, de dorpsgenoten, de omgeving en de samenkomsten op zondag.. geweldig!
Gasten Oleandre Wat een top huis!
Het was voor ons een eerste ervaring met het huren van een huisje in de vakantie. We zijn namelijk echte kampeerders. Het was best spannend en ons super bevallen! Prachtig gelegen dorp met leuke huisjes. Opmerkelijk de goede sfeer en de saamhorigheid met de andere bewoners. We hebben echt genoten. De beheerders deden er alles aan om het de bewoners naar de zin te maken waarbij zij een ieder vrij lieten. Prima mensen.``
Gasten Genet We hebben echt genoten
Een unieke authentieke woning in een nog unieker en authentieker dorpje. Tamaris is een huis met heel veel mooie details in Franse style, maar ook een heerlijke douche welke zorgt voor het nodige comfort. We hebben genoten van een bijzondere vakantie, welke we niet snel meer gaan vergeten!
Gasten Tamaris een bijzondere vakantieweek
Twee heerlijke weken gehad in Cantignergues! Genoten van de omgeving en van het samen zijn met andere 'dorpsgenoten'. Ook de outdoor activiteiten vielen in de smaak, leuk om op actief bezig te zijn en ondertussen van de natuur in de omgeving te genieten. Marronnier heeft een heerlijk terras met een schitterend uitzicht en het heeft genoeg schaduw van de kastanjeboom. In het huis lijk je terug te gaan naar begin 19e eeuw, wat een bijzondere plek om zo de vakantie door te brengen.
Gasten Marronnier Genoten van het samen zijn
Het verblijf in Cantignergues is ons heel goed bevallen. Leuk huis, mooi uitzicht, heerlijk rustige omgeving en ook in de directe omgeving is genoeg te vinden. Leuke plaatsjes, leuke terrasjes en fijne restaurants. Cantignergues heeft gelukkig wel een zwembad, zodat je voor dit vertier niet per se weg hoeft. Het huis zelf is lekker licht en heeft vanaf het terras en vanuit de voorste slaapkamer een fantastisch uitzicht op de omgeving. Kortom genieten, met een grote 'G'!
Gasten Olivier Genieten met een grote 'G'
Wat super, zo'n mooie en grote keuken, voldoende schaduw en dat op een plek waar je volledig tot rust komt en geniet van Gods aanwezigheid.
Gasten Platane Volledig tot rust