Olivier

vanaf €59,00/nacht

Uw reservering

Olivier is een heerlijk 6-persoons huis. Het beschikt over een ruime badkamer met ligbad. De keuken is geheel gerenoveerd met daarin een vaatwasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, kookplaat met afzuigkap en een groot aanrecht met diverse onder- en bovenkasten.

Het huis beschikt verder over een zeer ruim dakterras met een geweldig uitzicht over het hele dorp en de canyon van de Cesse. Het balkon heeft een zelf te stellen schaduwdoek en zeer ruime eettafel. Een heerlijke plek om bij te komen of een goed boek te lezen. Naast dit balkon heeft het huis bij de voordeur ook een eigen plaats.

Op de tweede verdieping is het uitzicht zo mogelijk nog mooier en zijn drie 2-persoons slaapkamers aanwezig met 1-persoonsbedden. Een van de slaapkamers heeft een eigen wastafel en een achterdeurtje. De woonkamer heeft een authentieke Deense Bekkasinen houtkachel en originele natuurstenen kenmerken, een knusse hoekbank maakt de woonkamer af.
Verder is het zwembad in het dorp vrij toegankelijk voor alle gasten.

  • Zeer ruim kindvriendelijk balkon
  • Ligbad
  • Vrije toegang tot zwembad
  • Oppervlakte: 80m2

Prijzen

Laagseizoen

17/9 tot 17/6

Middenseizoen

17/6 tot 09/7 en 19/8 tot 16/09

Hoofdseizoen

09/07 tot 19/08

€ 59,00 € 89,00 € 147,00

Mogelijkheden groepsaccommodatie:

Olivier is ook in combinatie met Platane te huur (6 personen) en Oleandre (6 personen). De huizen staan op ingenieuze wijze met elkaar in verbinding. Platane is bereikbaar via een verrijdbare kast in Platane, waardoor er een extra doorgang ontstaat naar Olivier. Oleandre is bereikbaar via het dakterras van Olivier. In totaal kan er een groep van 18 personen in deze geschakelde accommodatie verblijven.

Plattegrond

€10 per persoon per pakket

€10,00 /

€5 per persoon per pakket

€5,00 /

€10 per week. Bij twee weken graag 2x aanvinken. We hebben slechts één kinderbedje. Mocht deze reeds verhuurd zijn, laten we u dat weten.

€10,00 /

€3,75 per huisdier per nacht.

€3,75 /