Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

De ideale plek voor een retraite vakantie

Bent u op zoek naar een retraite vakantie op een plek waar u even helemaal tot rust kunt komen? Neem dan eens een kijkje op de website van Tamarisk Villages. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze vakantiehuizen, die u kunt vinden in het zuiden van Frankrijk. We hebben deze huizen helemaal gerenoveerd, waarbij ze het authentieke karakter wel hebben behouden. We bieden retraite vakanties voor iedereen die het jachtige leven eens wil ontvluchten. Onze huizen bevinden zich in een oase van rust, in een vallei die omringd is door een groot natuurgebied. Hier kunt u eens echt helemaal tot rust komen.

Retraite vakanties op maat

U wilt er even tussenuit om écht tot rust kunt komen, maar een klooster spreekt u (nog?) niet direct aan, en een te vast of te duur reisprogramma ook niet. En toch zoekt u iets waarbij op ontspannen wijze het christelijk geloof de basis vormt. De vrijheid van een ‘gewone’ vakantie, en ongewoon verdiepend door de ontmoeting met medereizigers en goede gesprekken met reisbegeleiders. Dan is een vakantieretraite in Cantignergues waarschijnlijk een van de beste vakanties die u ooit heeft geboekt. De meeste vakantieretraites worden aangeboden door Stichting de Pelgrimstocht waar we
zeer goede ervaringen mee hebben. Door de drukte van uw werk of verplichtingen in uw kerk, vind u niet voldoende ruimte of tijd om eens goed op een rij te zetten wat uw plannen zijn voor het komende jaar. U komt niet toe aan een stapel boeken of wilt juist een begin maken met een lange droom om een boek te schrijven? Dan kunt u individueel of als team natuurlijk ook gewoon verblijven bij Tamarisk Villages, waar de stilte inspireert.

Meer weten over onze retraite vakanties?

Als u meer wilt weten over onze retraite vakanties, dan raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. Onze huizen zijn voorzien van alle moderne voorzieningen, maar bijvoorbeeld niet van wifi. We hebben dit expres gedaan om ervoor te zorgen dat die mooie vakantie ook echt een vakantie wordt. U wilt toch juist het jachtige leven ontlopen, zodat u lekker kunt genieten van een vakantie met God in Frankrijk? We heten u van harte welkom.