Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Een onvergetelijke vakantie in Languedoc

Wilt u een keer vakantie vieren op een plek die u nooit zult vergeten? Een plek die niet alleen prachtig is, maar waar u ook even helemaal tot rust kunt komen? Bij de vakanties van Tamarisk Villages bent u aan het juiste adres voor een ideale gezinsvakantie. Onze unieke vakantiehuizen, ons zwembad en ons Nederlandse team staan samen garant voor een fantastische gezinsvakantie in Languedoc. Dit is een gebied in Frankrijk dat er echt nog helemaal uitziet alsof het helemaal ongerept is. In onze vakantiehuizen die wij hier hebben staan komt u ook echt helemaal tot rust. Niet alleen door de inrichting van de huizen of de natuur er omheen, maar ook door het feit dat er geen mobiel bereik of wifi is!

De mooiste vakanties in Languedoc

We kunnen het ons voorstellen dat kinderen die dit lezen gelijk in de stress schieten, maar onze jarenlange ervaring is dat juist gezinnen met oudere kinderen en tieners hier nooit meer weg willen. Ons media-arm- concept staat namelijk garant voor échte ontmoetingen, en samen met onze outdoorbegeleider zorgen we ervoor dat juist jongeren een onvergetelijke tijd hebben. Maar als u vakantie in Languedoc Rousillon komt vieren bij ons, dan zult u ook snel merken dat dit ook helemaal niet nodig is. We hebben een groot aantal faciliteiten waarmee uw hele gezin een fantastische tijd gaat beleven. Een vakantie in Languedoc is op deze manier een onvergetelijke ervaring. Onze vakanties in Languedoc vindt u allemaal op onze website. We raden u dan ook aan om deze eens op uw gemak door te nemen.

Ook op vakantie in Languedoc Rousillon?

Als u ook helemaal klaar bent voor een vakantie in een van onze mooie vakantiehuizen, dan is een reservering eenvoudig gemaakt. In deze oase van rust kunt u helemaal zelf kiezen wat u wilt doen. Wij bieden onze vakanties aan vanuit een christelijk gedachtegoed. We hebben ook een pastoraal werker op de locatie aanwezig, die altijd klaar staat om een goed gesprek met u te hebben. Maar er zijn ook leuke activiteiten voor de kinderen, outdoor sporten die u kunt beoefenen en een mooi zwembad met prachtig uitzicht.