Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Op zoek naar een vakantie mét God in Frankrijk

Bent u op zoek naar een christelijke reisorganisatie die een onvergetelijke vakantie te bieden heeft? U zit dan goed bij Tamarisk Villages. In het zuiden van Frankrijk ligt het Franse dorpje Cantignergues waar meerdere vakantiehuizen voor u klaarstaan en waar u er zeker van kunt zijn dat u hier echte rust ervaart. De perfecte plek om alle zorgen of drukte van thuis helemaal achter u te laten. Als christelijke reisorganisatie vinden we het daarbij heel belangrijk dat u zich als gast thuis voelt ongeacht uw kerkelijke achtergrond en dat u op ongedwongen wijze opgebouwd wordt in uw christelijk geloof. De ligging middenin dit prachtige natuurgebied helpt daar zeker bij. Ook is het een plek van ontmoeting met andere vakantiegangers. Alles werkt mee aan een onvergetelijke vakantie. Dit vindt u allemaal terug in onze huizen in Frankrijk.

Christelijke reisorganisaties

Bij Tamarisk Villages beleeft u een vakantie die op meerdere vlakken heel bijzonder is. Wij hebben meerdere huizen in het pittoreske dorpje Cantignergues. Het is een plaatsje waar geen wifi of massatoerisme te vinden is, maar waar u wel de rust vindt waar u zeker van zult gaan genieten. U doet hier met uw gezin mee aan een groot aantal outdoor activiteiten. Deze activiteiten zijn leuk voor zowel jong als oud en worden door ons ervaren team voor u georganiseerd tijdens het hoogseizoen. Ook is er in de zomer een recreatieteam aanwezig dat met uw kinderen kan spelen en knutselen. Er is een zwembad met een fenomenaal uitzicht, maar u vindt ook prachtige natuur en cultureel erfgoed in de buurt.

Meer weten over een reisorganisatie die christelijk is?

Bij ons heeft u de keuze uit een aantal prachtige huizen, die allemaal die typisch Franse sfeer uitademen. Het zijn huizen die helemaal gerenoveerd zijn, maar die nog wel de echte Franse stijl hebben. Het dorp waar de huizen staan wordt ook wel de Poort van Hoop genoemd, een ideale plek om in alle rust op zoek te gaan naar een vakantie mét God in Frankrijk. Wilt u meer weten over onze huizen en de mogelijkheden die u daar heeft? Neem gewoon even contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie.