Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Een onvergetelijke christelijke vakantie meemaken

Wilt u graag op vakantie in de Minervois in Frankrijk? Maar liefst een vakantie met net dat stukje meer aandacht? Een vakantie waarbij christelijke waarden voorop staan? Waar authentieke ontmoetingen centraal staan en waar de beheerders Nederlands spreken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. Wij hebben prachtige, ruime vakantiehuizen voor u klaarstaan die middenin dit gebied garant staan voor een onvergetelijke vakantie. U voelt zich bij Tamarisk echt mét God in Frankrijk! Tamarisk Villages is gevestigd in het pittoreske dorpje Cantignergues. Het is een dorpje vol met schilderachtige huizen, precies zoals u dat verwacht in Zuid-Frankrijk. Het is een oase van rust en tegelijkertijd een plek waar alles mogelijk is. Deze unieke vakantiestek biedt een zwembad met prachtig uitzicht, koele huizen, rivier, outdoor activiteiten, kinderwerk, christelijke inhoudelijke vulling. Dit alles in een gebied vol van prachtige natuur, wijngaarden en middeleeuwse steden zoals Minerve en Carcassone. Dit alles onder begeleiding en ondersteuning van Nederlandse medewerkers. We bieden deze activiteiten alleen in het hoogseizoen.

Christelijke vakanties voor u

Neemt u eens een kijkje bij ons aanbod aan vakantiehuizen. We hebben prachtige vakantiehuizen, allen uniek en smaakvol ingericht, voor een zeer schappelijke prijs. Cantignergues is een plek van verandering en bezinning, voor mensen die graag eens de drukte willen ontvluchten. En tegelijkertijd biedt deze omgeving alles voor de avontuurlijke vakantieganger. Wilt u een vakantie vieren waarbij u ook op ongedwongen wijze opgebouwd wordt in uw christelijk geloof? Dan zit u hier ook helemaal goed. In de zomermaanden is hier zelfs een Nederlandse pastor aanwezig die dagelijks overdenking verzorgt en beschikbaar is voor een goed gesprek. Maar ook buiten het seizoen zult u ervaren wat een heerlijke plek dit is. Het is een ideale bestemming voor christenen van alle achtergronden, die een ontspannen vakantie zoeken.

Ook zo’n mooie vakantie?

De prijzen zijn bij ons een stuk lager dan bij vergelijkbare vakantiehuizen. Daarnaast bieden we ook nog eens een groot aantal mogelijkheden voor sportieve, avontuurlijke activiteiten, waarvan we al jarenlang weten dat vooral tieners en jongeren hiervoor terugkomen! Is er bij deze vakantie die Christelijk is ook een recreatieteam aanwezig in de zomer . We zorgen ervoor dat uw kinderen zich meerdere keren in de week kunnen vermaken. Dat alles onder begeleiding en ondersteuning van Nederlandse (christelijke) medewerkers. Meer weten over onze vakanties? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op!