Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

De mooiste Christelijke vakantiehuizen

Wilt u op vakantie, maar bent u niet op zoek naar een plek waar massatoerisme bedreven wordt? Trekt u zich liever terug in een mooi vakantiehuis waar u tot bezinning kunt komen en waar u duiding kunt vinden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. Wij hebben een stel christelijke vakantiehuizen voor u klaarstaan in het zuiden van Frankrijk. Deze huizen zijn van alle gemakken voorzien, maar helpen u toch om die rust te vinden die we allemaal wel een keer nodig hebben. U kunt op uw gemak in contact komen met uzelf en met God.

Een christelijk vakantiehuis huren

Een vakantiehuis dat christelijk is vindt u bij Tamarisk Villages. U heeft hier een groot aantal verschillende mogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld met uw gezin genieten van een uitgebreid activiteitenprogramma, maar er is tijdens de vakantiemaanden ook een pastoraal werker aanwezig. We willen vakanties bieden waarbij de christelijke waarden duidelijk worden uitgedragen, Een vakantiehuis dat christelijk is, is een van de manieren om een vakantie aan te bieden voor mensen die meer willen dan er op de meeste andere vakantieparken wordt geboden. Op onze website vindt u meer informatie over ons programma.

Vakantiehuizen christelijk

Een vakantiehuis dat christelijk is, is een uitkomst voor mensen die graag op vakantie gaan op een plek waar ze tot bezinning kunnen komen. Christelijke vakantiehuizen zijn ideale plekken om eens echt tot rust te komen, niet alleen maar lichamelijk maar zeker ook geestelijk. Bent u op zoek naar een christelijk vakantiehuis op een fantastische plek? Dan raden wij u aam om eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.