Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

De mooiste christelijke vakantieparken in Frankrijk

Wilt u eens op vakantie op een plek waar u echt tot rust kunt komen? Christelijke vakantieparken in Frankrijk waar u even weg bent van de hectiek van het dagelijks leven? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. We hebben een aantal vakantiehuizen in Frankrijk op een plek die een echte oase is. Bij ons heeft u geen mobiel bereik en geen wifi, maar wel alle rust die u maar nodig heeft. U wordt zo bijna gedwongen om eens helemaal tot rust te komen. Het dorp waar deze huizen staan heet Cantignergues, een plek waar u ’s nachts duizenden sterren aan de hemel ziet staan.

Een christelijk vakantiepark in Frankrijk bezoeken

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een groot aantal avontuurlijke activiteiten te plannen. U kunt bij ons klimmen, abseilen, mountainbiken of een grotexcursie doen, en dan hebben we nog niet eens alles genoemd! We hebben in de vakantiemaanden een recreatieteam dat met uw kinderen speelt en knutselt, maar er zijn ook dorpen en steden in de buurt waar u echt even cultuur op kunt snuiven. De huizen die u huurt zijn echte Franse huizen, maar wel helemaal gerenoveerd. De inrichting is smaakvol en echt Mediterraans. Door de vele huiselijke elementen zult u zich er snel thuisvoelen.

Meer weten over christelijke vakantieparken in Zuid-Frankrijk

Bij Tamarisk Villages hebben we meerdere huizen in christelijke vakantieparken in Frankrijk. U kunt hier echt even helemaal tot rust komen en heeft ook de beschikking over een pastoraal werker. Als u uw verhaal kwijt wilt of uw geloof wilt belijden, dan bent u bij deze werker aan het juiste adres. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen.