Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

De christelijke vakantiesite voor uw vakantie

Wilt u met uw gezin op vakantie, maar wilt u uit de buurt van het massatoerisme blijven? Zoekt u een vakantie waar u kunt ontspannen, maar waar u ook op christelijk vlak iets meekrijgt? In deze gevallen heeft Tamarisk Villages de ideale plek voor u. Op onze christelijke vakantiesite vindt u alle informatie die u maar nodig heeft om een keuze te maken voor een van onze schitterende huizen. Deze zijn allemaal gelegen in hetzelfde pittoreske dorp in het zuiden van Frankrijk, waar u de rust ervaart die in Nederland eigenlijk niet meer terug te vinden is. Een plek waar nog geen wifi is en waar u ver weg bent van de hysterie van alledag. In het bijzonder blijkt dit een ideale vakantie voor gezinnen met tieners, die eerst even moeten wennen aan een vakantie zonder media, en daarna niet meer anders willen.

Een vakantiesite die christelijk is

Tamarisk Villages biedt u de mogelijkheid een vakantie te boeken die u niet snel gaat vergeten. U komt terecht in een oase van rust. Het enige wat u hier hoort is het tsjirpen van krekels en het ruisen van nabij gelegen beekjes. Het is ook een plek waar u deel kunt nemen aan allerhande avontuurlijke bezigheden. Er is in de zomermaanden een outdoor instructeur aanwezig, maar u kunt er ook altijd voor kiezen om een duik te nemen in het verfrissende zwembad, dat voorzien is van een prachtig uitzicht. Toch is dit ook een plek van bezinning. Een pastoraal werker is aanwezig voor dagopeningen en vieringen of gewoon voor een goed gesprek.

Meer weten over onze christelijke vakantiesite?

Wanneer is een vakantiesite christelijk? Als deze u een vakantie aanbiedt vanuit een duidelijk christelijke visie waarbij gasten altijd welkom zijn. En waar vakanties worden geboden waarin u zowel fysiek als geestelijk opgebouwd wordt. Waar kinderen, tieners en jongeren van harte welkom zijn. Waar geen plaats is voor de gejaagdheid van alledag.