Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Een familievakantie in Zuid Frankrijk

Wilt u eens met het hele gezin een onvergetelijke vakantie meemaken? Een vakantie waarbij u inspanning en ontspanning perfect met elkaar kunt combineren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tamarisk Villages. We hebben hier een aantal prachtige vakantiehuizen voor u klaarstaan, die u helpen om een onvergetelijke vakantie te beleven. U kunt bij ons niet alleen allemaal spannende outdoor activiteiten beleven, we hebben ook een pastoraal werker voor u klaarstaan om eens een goed gesprek mee te voeren. Zo wordt die familievakantie in Zuid Frankrijk op meerdere vlakken onvergetelijk.

De mooiste familievakanties in Zuid Frankrijk

Voor een familievakantie naar Zuid Frankrijk bent u bij Tamarisk Villages aan het juiste adres. Onze vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk staan in een gebied dat gerust onvergetelijk genoemd mag worden. Het is een oase van rust waar u zich heel dicht tot God voelt. U kunt hier even tot bezinning komen en afstand nemen van uw hectische leven. Daarnaast hebben we een team voor u klaarstaan om u de leukste dingen te laten beleven. Een familievakantie in Zuid Frankrijk wordt dankzij de combinatie van activiteiten en diepgang een belevenis om nog vaak aan terug te denken.

Voor uw familievakantie Zuid Frankrijk aandoen

Een familievakantie naar Zuid Frankrijk wordt pas echt onvergetelijk als u hier de christelijke reisorganisatie Tamarisk Villages voor inschakelt. Op onze website vindt u een uitgebreide weergave van ons verhaal en onze filosofie. We vertellen u hier ook graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft en over de vakantiehuizen die we voor u klaar hebben staan!