Reset Password

Zoek een vakantiehuis
Your search results

Wie is Tamarisk Villages

Oase van rust

Nederlandse beheerders

Avontuurlijke activiteiten

Sfeervolle vakantiehuizen in een schitterend natuurgebied

Op zoek naar een christelijke familievakantie?

De kinderen willen natuurlijk het liefste naar een plek met leeftijdsgenoten uit Nederland, waar ze kunnen zwemmen en spannende activiteiten kunnen doen. Ouders hebben liever de rust, een plek waar ze fijn kunnen wandelen of fietsen en waar ze even tot bezinning kunnen komen. Wat zou u ervan vinden als we zouden zeggen dat er een plek is die aan al deze eisen voldoet? Een familievakantie die echt voor de hele familie is en waar u kunt genieten van elkaar, de omgeving en de rust?

Een christelijke familievakantie voor iedereen

Familievakanties zijn overal te vinden. Maar nergens vind u de unieke sfeer van deze plek. Een plek ver weg van het massatoerisme. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site, waar u de informatie over onze mooie vakantiewoningen terug kunt vinden. Wij bieden christelijke familievakanties aan op een plek die een oase van rust is, maar waar wel een zwembad en outdoor activiteiten aanwezig zijn. Ontmoeting met andere christelijke gezinnen is daarin zo belangrijk, maar ook als gezin onderling. Bij een van onze familievakanties kan het gezin weer eens nader tot elkaar komen in een omgeving die uitnodigt tot rust. Dat we ‘mediavrij’ zijn, is vooral voor tieners soms even afkicken, maar na dag één willen ze niet meer terug. Onze vakanties zijn voor gezinnen echt ideaal.

Een christelijke familievakantie op maat

Voor de mooiste christelijke familievakanties neemt u vandaag nog contact op met Tamarisk Villages. Bij ons vindt u een organisatie die uw welzijn altijd voorop heeft staan. Familie is zo belangrijk. Wij willen er echt voor zorgen dat u en uw gezin helemaal tot rust kunnen komen en kunnen genieten van een ontspannende vakantie in een opbouwende omgeving. Meer weten? Neemt u dan vandaag nog een kijkje op onze website.